Τοπικά Νέα

Εύβοια: Η κακοκαιρία «χτύπησε» σε Αλιβέρι και Κάραβο

Η κακοκαιρία «χτύπησε» και την Εύβοια, καθώς σφοδρές βροχοπτώσεις πλήττουν από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (17.6.2023) το Αλιβέρι και τον Κάραβο.

Σύμφωνα με το evima.gr, μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι και οι πλατείες στο Αλιβέρι πλημμύρισαν από την κακοκαιρία ενώ οι βροχοπτώσεις έπληξαν και τον Κάραβο.

Η ορατότητα είναι περιορισμένη, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο. Η κακοκαιρία πιθανότατα θα πλήξει και άλλες περιοχές της Εύβοιας, όπως και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κακοκαιρία στην Εύβοια:

kakokairia evia evima kakokairia evia evima

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα