Τοπικά Νέα

Εύβοια: Νεκρή 65χρονη – Έκανε δουλειές και έπεσε από σκάλα του σπιτιού

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα 65 ετών στην Εύβοια. Η άτυχη γυναίκα έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού της στην περιοχή Οξύλιθος του δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Στο χωριό Οξύλιθος στην Εύβοια η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία με τους συγχωριανούς της άτυχης γυναίκας να μην μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό της 65χρονης. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr, η γυναίκα έπεσε από τη σκάλα του σπιτιού της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία και ασθενοφόρο που παρέλαβε τη σορό της γυναίκας που στην προσπάθειά της να καθαρίσει το σπίτι της βρήκε τραγικό θάνατο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα