Site icon NewsIT

Εύβοια: Σκότωσαν 3 γατάκια στην Ερέτρια και τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών

06.07.2024 | 21:20
Εύβοια: Σκότωσαν 3 γατάκια στην Ερέτρια και τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών

ÃÁÔÁ ÌÅ ÔÁ ÃÁÔÁÊÉÁÓ ÔÇÓ (ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI)

Η κτηνωδία στην Εύβοια και την Ερέτρια, αποκαλύφθηκε όταν ένα 8χρονο παιδί, έτυχε να πλησιάσει στον κάδο σκουπιδιών. Μέσα ήταν νεκρά τρία μικρά γατάκια.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες στην Ερέτρια με τρία γατάκια να εντοπίζονται νεκρά μέσα σε κάδο σκουπιδιών. Η κτηνωδία στην Εύβοια, ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από άλλες του τελευταίου διαστήματος, με τους δράστες στις περισσότερες περιπτώσεις να παραμένουν ασύλληπτοι. Η τοπική κοινωνία παραμένει ανάστατη, ενώ ήδη έχει ενημερωθεί η αστυνομία, που προσπαθεί να φτάσει στην άκρη του νήματος. 

Η κτηνωδία στην Εύβοια σημειώθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου, με τους άγνωστους δράστες να σκοτώνουν τα μικρά γατάκια και να τα πετούν σε κάδο σκουπιδιών. Σύμφωνα με το evima.gr, ένα παιδάκι μόλις 8 ετών βρήκε σε έναν κάδο απορριμάτων του δήμου Ερέτριας, τρία μικρά γατάκια νεκρά.

Το αγοράκι μόλις αντίκρισε αυτή την σοκαριστική εικόνα άρχισε να φωνάζει και να κλαίει. Τα γατάκια ήταν περίπου τριών μηνών, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του, ο παππούς του 8χρονου αγοριού. Οι δύο τους βρίσκονταν εκεί, καθώς λίγα μέτρα πιο πέρα είχε εκδήλωση. 

«Καλό σας ταξίδι υπέροχα και άκακα γατάκια» έγραψε μεταξύ άλλων ο παππούς του παιδιού, που κάλεσε όποιον μπορεί να δώσει πληροφορίες για το έγκλημα να μιλήσει στην αστυνομία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version