Τετάρτη, 9 Οκτ.
27oC Αθήνα

Εύβοια: «Στο τελευταίο τηλεφώνημα μου είπε ότι φοβάται τον Γιάννη» λέει η σύζυγος του 73χρονου που δολοφονήθηκε από τον ανιψιό του

Εύβοια: «Στο τελευταίο τηλεφώνημα μου είπε ότι φοβάται τον Γιάννη» λέει η σύζυγος του 73χρονου που δολοφονήθηκε από τον ανιψιό του

«Αρνήθηκε να του δώσει χρήματα και τον σκότωσε», λέει στο newsit.gr η σύζυγος του 73χρονου άνδρα που έπεσε θύμα δολοφονίας από τον 35χρονο ανιψιό του, το βράδυ της Τρίτης (8/10/2024) στο χωριό Σπαθάρι της Εύβοιας.  

Η γυναίκα του αδικοχαμένου άνδρα που μαχαιρώθηκε στον λαιμό και στα πλευρά, μιλώντας για τον 35χρονο δράστη της δολοφονίας κάνει λόγο για ένα άτομο το οποίο συχνά ζητούσε χρήματα από τον σύζυγο της.

«Αυτός έχει πολλά πρόσωπα, έλεγε συνέχεια ότι μπορεί να κοροϊδέψει τους πάντες και ότι μπορεί να έχει και τους γιατρούς να τους βγάλει τρελούς. Συνεχώς άλλαζε δουλειές και ποτέ δεν είχε λεφτά πάντα ζητούσε από τον άνδρα μου κι από έναν άλλο θείο που είχε», λέει στο newsit.gr η σύζυγος του θύματος και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Ο άνδρας μου του είχε ξεκαθαρίσει ότι μόνο μια σύνταξη έχει κι ότι οι υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να μπορεί να τον βοηθάει συνέχεια. Έμπαινε στο σπίτι κι έπαιρνε κρυφά χρήματα πάνω από το από το τραπέζι που άφηνε ο άνδρας μου μαζί με τα φάρμακα του».

Στη συνέχεια εκμυστηρεύεται στο newsit.gr τα όσα είπε με τον σύζυγο της στο τελευταίο τηλεφώνημα που είχαν.   

«Μου είπε ότι τον φοβάται πολύ γιατί του παίρνει λεφτά»

«Όταν πήγαινε και ζητούσε χρήματα από τον άλλο το θείο του ο άνδρας μου του με είχε συμβουλέψει να τον ενημερώσω να μην έχει πολλά μαζί του γιατί είναι επικίνδυνος και μπορεί να τον σφάξει εάν κάποια φορά δεν του δώσει» αναφέρει η σύζυγος του 73χρονου και συμπληρώνει:

«Ο άνδρας μου την τελευταία φορά που μιλήσαμε μου είπε ότι τον φοβάται πολύ τον Γιάννη γιατί του παίρνει λεφτά. Χθες ήταν η κακιά ώρα γιατί ο άνδρας μου δεν πήγαινε βράδυ στο μαγαζί, πώς πήγε και τον βρήκε εκεί δεν ξέρω. Του ζήτησε πάλι λεφτά ο άνδρας μου αρνήθηκε και μετά πήγε στο σπίτι να τον σκοτώσει».   

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:15 χθες (8/10/2024) το βράδυ στο χωριό Σπαθάρι της Εύβοιας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφερθεί στις αστυνομικές αρχές του θύμα βρίσκονταν στο σπίτι του μαζί με τον ανιψιό του και συζητούσαν. Σε κάποια στιγμή άρχισαν να διαπληκτίζονται με τον 33χρονο να επιτίθεται στον ηλικιωμένο άνδρα και να τον τραυματίζει θανάσιμα με μαχαίρι στο λαιμό και στα πλευρά. Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε, ενώ ο 72χρονος περπάτησε μέχρι μια ταβέρνα ζητώντας από τους θαμώνες βοήθεια. Μετά από έρευνες ο δράστης εντοπίστηκε και σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και του νόμου περί όπλων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις