Δευτέρα, 21 Οκτ.
20oC Αθήνα

Φως σε άγρια ληστεία που έγινε πριν ένα χρόνο στο Βόλο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, η ληστεία που έγινε τον Ιούλιο του 2015, στην πόλη του Βόλου.

Ένας από τους δράστες της ληστείας φέρεται να είναι ένας 25χρονος Αλβανός, ο οποίος εντοπίστηκε την Τρίτη στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και στη συνέχεια συνελήφθη, μετά από την έκδοση σχετικού εντάλματος σύλληψης της Α’ Ανακρίτριας Πρωτοδικείου Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Ιουλίου του 2015 στο Βόλο, ο συλληφθείς μαζί με άγνωστο συνεργό του, φέρονται να παραβίασαν παράθυρο σπιτιού 46χρονης και να μπήκαν μέσα, όπου αφού ακινητοποίησαν την ίδια και τον ανήλικο γιο της, ερεύνησαν τους χώρους και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, κοσμήματα μικρής αξίας, ένα κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητό της.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο είχε βρεθεί την επόμενη ημέρα της ληστείας εγκαταλελειμμένο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: e-volos

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε