Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ 3 Παλαιστινίων και 2 Πακιστανών – Ένας σοβαρά τραυματισμένος

Φθιώτιδα: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ 3 Παλαιστινίων και 2 Πακιστανών – Ένας σοβαρά τραυματισμένος
EUROKINISSI

Ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα (25.07.2024) στη Φθιώτιδα, όπου 3 Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν με μαχαίρια σε 2 Πακιστανούς, τραυματίζοντας πολύ σοβαρά τον έναν.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ενεπλάκησαν σε επεισόδιο στη Φθιώτιδα, τουλάχιστον 3 Παλαιστίνιοι οι οποίοι έκαναν επίθεση με μαχαίρια σε 2 άτομα από το Πακιστάν. Οι λόγοι της συμπλοκής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, ωστόσο ένας εκ των δύο θυμάτων είναι σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω στον καυγά, βγήκαν τα μαχαίρια με τον έναν Πακιστανό να πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος από δύο μαχαιριές.

Μετά τον τραυματισμό, οι δράστες φρόντισαν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν οι αστυνομικοί, ενώ και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας.

Στη συνέχεια ο ένας εκ των δύο, που είχε δεχτεί τις μαχαιριές, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας συνοδεία και περιπολικού.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πρόκειται για νεαρό άνδρα, ηλικίας 30 με 35 ετών. Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι η μία μαχαιριά στην πλάτη ήταν εξαιρετικά βαθιά, ευτυχώς όμως πέρασε δίπλα από τη σπονδυλική στήλη.

Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας που αναζητά και τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις