Πέμπτη, 29 Αυγ.
27oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο έφυγε σε γκρεμό και «λαμπάδιασε»

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο έφυγε σε γκρεμό και «λαμπάδιασε»

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (28.08.2024) στη Φθιώτιδα όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου το είδε να πέφτει σε γκρεμό με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε σε βρύση στη διασταύρωση Γαρδικίου – Παλαιοχωρίου Φθιώτιδας για να πάρει νερό και είδε το αυτοκίνητό του να φεύγει στο γκρεμό και στη συνέχεια να «πιάνει» φωτιά.

Ο ίδιος αν και «σήκωσε» το χειρόφρενο όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο, το είδε ξαφνικά να κινείται και να φεύγει στο γκρεμό και αφού διήνυσε απόσταση περίπου 20 μέτρων, να προσκρούει σε δέντρο και να τυλίγεται στις φλόγες.

Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς από την πρόσκρουση, ενώ η Πυροσβεστική ενημερώθηκε και έσπευσε στο σημείο άμεσα και δεν επέτρεψε στη φωτιά να επεκταθεί.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο οδηγός ειδοποίησε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γαρδικίου Γιάννη Βασιλείου κι εκείνος μαζί με κατοίκους έσπευσε για βοήθεια, καλώντας συγχρόνως το κέντρο της Πυροσβεστικής σε Λαμία και Μακρακώμη.

Ο Γιάννης Βασιλείου απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Μακρακώμης και Λαμίας για την άμεση ανταπόκριση, καθώς και τους συγχωριανούς του που βοήθησαν επίσης με κάθε μέσο, ώστε να μη κινδυνεύσει το όμορφο δάσος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις