Τοπικά Νέα

Φθιώτιδα: Φωτιά κατέκαψε μονοκατοικία και προκάλεσε ζημιές 50.000€!

Σχεδόν ολοσχερώς καταστράφηκε, το εσωτερικό και η σκεπή της μονοκατοικίας, στην οδό Κισσάβου...

απέναντι από το s/m “Μαρινόπουλος” στη Νέα Αμπλιανη. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία στις 03.40 τα ξημερώματα και γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της Π.Υ. με 8 άνδρες και μέχρι τις 05:30 έδωσαν μάχη για να σβήσουν τη φωτιά. Ευτυχώς ο νεαρός ιδιοκτήτης δεν κινδύνεψε αλλά, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κλινοσκεπάσματα και όλο το εσωτερικό του σπιτιού καταστράφηκε, καθώς επίσης και η κεραμοσκεπή της μονοκατοικίας.

Η ζημιά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανέρχεται στις 50.000 ευρώ, ενώ τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς ερευνά το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Λαμίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα