Δευτέρα, 21 Οκτ.
22oC Αθήνα

Φθιώτιδα – Κορονοϊός: Οικογενειακές ιστορίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και προκαλούν συγκίνηση

Ρωσία rapid test Κύπρο

Ο κορονοϊός συνεχίζει να δοκιμάζει και τη Φθιώτιδα με τη ΜΕΘ του νοσοκομείου να παραμένει ασφυκτικά γεμάτη. Αδιάκοπες μάχες των γιατρών για να σώσουν ασθενείς…

Τελειωμό δεν έχουν οι οικογενειακές τραγωδίες που διαδραματίζονται σχεδόν καθημερινά στα νοσοκομεία εξαιτίας του κορονοϊού. Στη Λαμία μάλιστα μετά τον χαμό του 59χρονου από την Καρδίτσα, 40 ημέρες μετά το θάνατο του γιου του επίσης από κορονοϊό, δύο ακόμη ανθρώπινες ιστορίες συγκλονίζουν.

Στην Κλινική Covid «έφυγε» το μεσημέρι της Κυριακής (21/11) και κηδεύεται σήμερα, 69χρονος Λαμιώτης, ενώ η συνομήλικη σύζυγός του διασωληνώθηκε και αναζητείται κρεβάτι ΜΕΘ για να διακομιστεί! Πρέπει να θυμίσουμε ότι στη ΜΕΘ Λαμίας είναι γεμάτες και οι 12 κλίνες και όταν αδειάσει κάποια, αμέσως γεμίζει από ασθενείς που περιμένουν διασωληνωμένοι στην Κλινική.

Στη ΜΕΘ, νοσηλεύεται από την περασμένη Παρασκευή (19/11) και ένας 24χρονος Λαμιώτης, ο οποίος νόσησε βαριά από την επικίνδυνη ασθένεια. Δυστυχώς μαζί με αυτόν νόσησε βαριά και ο 22χρονος αδερφός του, ο οποίος νοσηλεύεται στην Κλινική, αλλά και η 46χρονη μητέρα τους. Η τελευταία μάλιστα διακομίσθηκε για νοσηλεία στη Λάρισα, καθώς είναι πλήρης και η Κλινική Covid Λαμίας με 60 ασθενείς!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μέσα σε αυτά τα δραματικά είχαμε έναν ακόμη θάνατο ηλικιωμένου Λαμιώτη 83 ετών ο οποίος νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο από τις 12 Νοεμβρίου, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων από covid μέσα σε ένα 24ωρο στους τρεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις