Πέμπτη, 15 Αυγ.
32oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Στα χέρια των αστυνομικών 5 άτομα για την αιματηρή συμπλοκή στις Ράχες

Φθιώτιδα: Στα χέρια των αστυνομικών 5 άτομα για την αιματηρή συμπλοκή στις Ράχες

Η αιματηρή συμπλοκή στη Φθιώτιδα κινητοποίησε τους αστυνομικούς που προχώρησαν σε 5 συλλήψεις. Η δικαιοσύνη καλείται να αποφασίσει για την τύχη τους.

Στα δικαστήρια Λαμίας απολογείται σήμερα ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 26χρονος Λαμιώτης ο οποίος ήταν και ο πρώτος που συνελήφθη από την παρέα των πέντε “νταήδων”, που μαχαίρωσαν νεαρούς Στυλιδιώτες μετά από συμπλοκή στις Ράχες, τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Αυγούστου του 2024.

Με χειροπέδες επίσης στα δικαστήρια έφτασε σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας και ένας ακόμη από τους φερόμενους ως δράστες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, πρόκειται για ένα νεαρό από τη Θεσσαλονίκη.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται και οι άλλοι τρεις της παρέας, που είχαν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας και για τους οποίους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Πρόκειται για έναν ανήλικο (17 ετών) από τη Λαμία, γνωστό στις Αρχές από την εμπλοκή του σε άλλα επεισόδια, ενώ οι άλλοι δυο είναι από την Θεσσαλονίκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι πέντε δράστες είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απλή σωματική βλάβη, βαριά σωματική βλάβη και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις