Site icon NewsIT

Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Συνελήφθησαν εξωτερικοί φρουροί όταν αρνήθηκαν μεταφορά κρατούμενου στο νοσοκομείο

02.11.2021 | 17:28
Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Συνελήφθησαν εξωτερικοί φρουροί όταν αρνήθηκαν μεταφορά κρατούμενου στο νοσοκομείο

Στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας κρατούνται εξωτερικοί φρουροί από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου. Ο λόγος είναι ότι αρνήθηκαν τη μεταγωγή κρατουμένου στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, πρόκειται για έξι εξωτερικούς φρουρούς  (πρωινής – απογευματινής βάρδιας), οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την άρνηση για εκτέλεση έκτακτης μεταγωγής κρατουμένου από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών σε νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.) πραγματοποιεί από την 1η Νοεμβρίου 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις, καθ’ όλο το νόμιμο ωράριο εργασίας των εξωτερικών φρουρών Πάτρας, με την επισήμανση πως τις ημέρες της απεργίας δεν θα εκτελεστεί καμία μεταγωγή κρατουμένων.

Επιπλέον, γίνεται γνωστό πως το προσωπικό ασφαλείας θα διατεθεί αποκλειστικά για τη φρούρηση των νοσηλευομένων κρατουμένων και του Καταστήματος Κράτησης.

Έξω από το Α.Τ. Δυτικής Αχαΐας, όπου κρατούνται οι έξι εξωτερικοί φρουροί έχουν συγκεντρωθεί συνάδελφοί τους και μέλη του Προεδρείου της Ένωσης υπαλλήλων εξωτερικής φρούρησης Πάτρας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version