Κυριακή, 28 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Γεωργαντάς (ΝΔ): Ακόμη και με βία η εκκένωση της Ειδομένης! – ΒΙΝΤΕΟ

Γεωργαντάς (ΝΔ): Ακόμη και με βία η εκκένωση της Ειδομένης! – ΒΙΝΤΕΟ

Στη πρωινή διαμαρτυρία των κατοίκων της Ειδομένης παραβρέθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς, που προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις του. Παρών και βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Από τις 11 το πρωί κάτοικοι της Ειδομένης κατέλαβαν την γέφυρα Αξιού, ζητώντας την εκκένωση της Ειδομένης από τους πρόσφυγες για υγειονομικούς λόγους και για λόγους ασφαλείας.

Στη συγκέντρωση, ήταν και ο βουλευτής Νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος είπε πως εάν χρειαστεί, η αστυνομία να χρησιμοποιήσει ακόμα και βία για να απομακρύνει τους πρόσφυγες από την Ειδομένη. Ο Γιώργος Γεωργαντάς, σχολιάζοντας πως η αστυνομία παλαιότερα έχει χρησιμοποιήσει βία απέναντι σε μετανάστες, άφησε να εννοηθεί πως δεν βρίσκει λόγο ώστε να μην το ξανάκανουν….

Παρών στη συγκέντρωση των κατοίκων, ήταν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Χατζησάββας, ο οποίος δήλωσε πως η αστυνομία πρέπει να κάνει την δουλειά της.

Η διαμαρτυρία των κατοίκων ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα.

Στη συνέχεια, πρόσφυγες πραγματοποίησαν νέα καθιστική διαμαρτυρία στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων.

Την ίδια ώρα κυκλοφορούν ξανά νέες ψευδείς πληροφορίες που αναφέρουν ότι τα σύνορα θα ανοίξουν τη Δευτέρα, δίνοντας ψεύτικες ελπίδες στους απελπισμένους, εγκλωβισμένους ανθρώπους.

Με πληροφορίες από seleo, mega

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε