Site icon NewsIT

Γιάννενα: Απίστευτη ληστεία τράπεζας – Ο δράστης κατέθεσε τα χρήματα που έκλεψε σε λογαριασμό του!

16.10.2013 | 13:10
ΦΩΤΟ από epirusgate

ΦΩΤΟ από epirusgate

Ο ληστής μπήκε στην τράπεζα χωρίς κουκούλα και βούτηξε 10.000€ - Αστυνομικοί τον εντόπισαν στο σημείο που βλέπετε στη φωτογραφία σχεδόν 5 ώρες μετά...

Στην συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Χαριλάου Τρικούπη συνέλαβαν λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι, τον δράστη της ένοπλης ληστείας στο υποκατάστημα της Γενικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,οι άνδρες του τμήματος ασφαλείας Ιωαννίνων,αφού αναγνώρισαν από το βίντεο τον δράστη της ληστείας, είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση το σπίτι του, αλλά και τα συγγενικά του πρόσωπα.

Έτσι,τον εντόπισαν σε κατάστημα επί της 28ης Οκτωβρίου, στο οποίο εργάζεται η γυναίκα του και τον συνέλαβαν. Ένα από τα κωμικοτραγικά στοιχεία της υπόθεσης, είναι ότι ο δράστης, κατέθεσε τα χρήματα της ληστείας, σε τραπεζικό λογαριασμό που διαθέτει, λίγο μετά τη ληστεία που διέπραξε!

Το χρονικό της ληστείας

Ο δράστης έφυγε με λεία 10.000 ευρώ περίπου, από υποκατάστημα της Γενικής Τράπεζας, στην οδό Κρυστάλλη, λίγο μετά τις 08.00 το πρωί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της ληστείας μπήκε στο υποκατάστημα χωρίς να έχει καλυμμένο το πρόσωπο του, οπλισμένος με ένα μαχαίρι, και ζήτησε από την υπάλληλο στο ταμείο να του δώσει τα χρήματα. Αφού άρπαξε το ποσόν που εκείνη την ώρα υπήρχε στο ταμείο, άνοιξε την πόρτα και έφυγε πεζός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Κινδύνεψαν άνθρωποι και ξηλώθηκαν σκεπές στο Μεσολόγγι – Πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος σε Πάτρα και Πύργο – Η πρόγνωση του καιρού!

Κρήτη: Νέοι σεισμοί τα ξημερώματα προκάλεσαν φόβο – Βίντεο!

Ναύπακτος: Σκοτώθηκε μητέρα στην άσφαλτο λίγο μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της!

Γιάννενα: Μπήκε σαν κύριος, χωρίς κουκούλα και λήστεψε την τράπεζα!

Θεσσαλονίκη: Αίμα σε βενζινάδικο – Ληστές σακάτεψαν υπάλληλο με τσεκούρια!

Ζάκυνθος: Συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας και προέκυψε ληστής κοσμηματοπωλείου!

Πάτρα: Μανιακός μαχαιρώνει και κόβει τις ουρές αδέσποτων σκύλων – Δείτε φωτό!

Θεσσαλονίκη: Τα μαγειρεία της κρίσης – Μερίδες σε τιμές-έκπληξη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version