Site icon NewsIT

Γιάννενα: Πλημμύρες από βροχή και χαλάζι που έπεσε στην πόλη μετά τον καυτό ήλιο

18.08.2024 | 19:38
Γιάννενα: Πλημμύρες από βροχή και χαλάζι που έπεσε στην πόλη μετά τον καυτό ήλιο

Το ξαφνικό μπουρίνι στα Γιάννενα προκάλεσε πλημμύρες σε δρόμους. Η βροχή και το δυνατό χαλάζι, έφερε μια σειρά από προβλήματα στην πόλη, με ντόπιους και τουρίστες να μένουν σε εσωτερικούς χώρους.

Ο καιρός στα Γιάννενα άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες και από το καλοκαίρι, οι συνθήκες το απόγευμα, θύμισαν περισσότερο φθινόπωρο. Η δυνατή βροχή και το χαλάζι δημιούργησαν προβλήματα σε δρόμους, με την κυκλοφορία σε ορισμένες γειτονιές της πόλης, να διεξάγεται με δυσκολία. Ο αέρας εκείνα τα λεπτά ήταν ισχυρός και προκάλεσε επιπρόσθετα προβλήματα, με πτώσεις κλαδιών από δέντρα.

Μετά τις 16:00 το απόγευμα άνοιξαν οι ουρανοί και άρχισε να ρίχνει καταρρακτωδώς βροχή και χαλάζι. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, από τον δυνατό αέρα έσπασαν κλαδιά δέντρων που έπεσαν στον δρόμο ενώ η πυροσβεστική δέχθηκε πολλές κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια και για κοπές δέντρων.

Σύμφωνα με το epirus-tv, οι εργαζόμενοι στα καταστήματα εστίασης στο μώλο έδωσαν μάχη να κρατήσουν τα νερά έξω από τις επιχειρήσεις.

Καταιγίδα Ιωάννινα

Μέσα σε λίγα λεπτά δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ λόγω του όγκου του νερού που έπεσε η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Μάλιστα ορισμένα σημεία άσπρισαν από το χαλάζι ενώ όσοι βρέθηκαν στους δρόμους έμειναν έκπληκτοι πως την ξαφνική αλλαγή του καιρού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version