Site icon NewsIT

Γιάννης Καραμπάτσης: Εικόνες από το σημείο που βρέθηκε η σορός του στον Πτελεό Μαγνησίας

19.08.2024 | 12:00

Ο Γιάννης Καραμπάτσης ήταν αγνοούμενος στη Μαγνησία, από τον Απρίλιο του 2024. Η σορός του εντοπίστηκε δεμένη στην περιοχή Πτελεός. Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν ο 49χρονος δολοφονήθηκε.

Το σημείο που βρέθηκε η σορός του Γιάννη Καραμπάτση, δεμένη και σε προχωρημένη σήψη στον Πτελεό Μαγνησίας, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr. Ο άτυχος 49χρονος ήταν αγνοούμενος από τον Απρίλιο του 2024 και το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο (17.08.2024).

Όπως βλέπετε στις δύο φωτογραφίες η περιοχή είναι δασική αλλά σε απόσταση αναπνοής, βρίσκονται σπίτια που κατοικούνται και σύμφωνα με τον Αναστάσιο Ντούγκα, τον δικηγόρο της οικογένειας του άτυχου άντρα, «αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι το συγκεκριμένο σημείο, που βρέθηκε το πτώμα, είχε ψαχτεί πάρα πολλές φορές».

Σε άλλο ένα σημείο που εστιάζει ο κος.Ντούγκας είναι ότι «υπάρχει μία φήμη ότι ο άνθρωπος που υποψιαζόμαστε για τον θάνατο του Γιάννη, έφυγε χθες Κυριακή (18.08.2024) από τον Πτελεό». Στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (19.08.2024) ξεκίνησε η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 49χρονου, με μια σειρά από ερωτήματα να περιμένουν απαντήσεις.

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Κάνω έκκληση ως δικηγόρος της οικογένειας, όποιος γνωρίζει το παραμικρό –έστω και αυτή την στιγμή- να μιλήσει» λέει στο newsit.gr ο κ.Ντούγκας και συνεχίζει επισημαίνοντας ότι «σίγουρα υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν τι ακριβώς έχει γίνει, αλλά ο κόσμος φοβάται να μιλήσει. Έστω και ανώνυμα στην οικογένεια ή στις αρχές, αυτό που ζητάμε είναι να πάνε να καταθέσουν».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του 49χρονου νεκρού, «ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος, τον οποίον όρισε η οικογένεια, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, της ανθρωποκτονίας».

Έγινε αμέσως γνωστό ότι ο νεκρός άντρας πριν μερικούς μήνες, είχε κληρονομήσει χρήματα από τον θείο του και όπως λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειάς του, «μπορεί κίνητρα να είναι όντως η κληρονομιά που δέχτηκε πριν λίγους μήνες ή για κάποιον άλλον λόγο που εμάς μας διαφεύγει ή να μην το γνωρίζουμε καν. Υπήρχαν χρήματα στο σπίτι και στον τραπεζικό λογαριασμό και δεν βρέθηκε τίποτα, πέραν ενός μικρού ποσού».

Όπως μας αναφέρει: «το περίεργο είναι ότι δεν είχε προστριβές με κανέναν. Εμείς υποψιαζόμαστε συγκεκριμένο άνθρωπο, που είναι από το φιλικό του περιβάλλον. Υπάρχει μία φήμη ότι αυτός ο άνθρωπος που υποψιαζόμαστε, ότι από χθες (Κυριακή 18.8.2024) έχει αποχωρήσει από τον Πτελεό. Ζητάμε να ελεγχθούν όλα. Και το άτομο αυτό και η συγκεκριμένη περιοχή που βρέθηκε το πτώμα, καθώς είναι κοντά σε συγκεκριμένα σπίτια».  

Η οικογένεια του 49χρονου Γιάννη αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης με τον κο.Ντούγκα να αναφέρει ότι «μέχρι σήμερα το απόγευμα θα ξέρουμε ακριβώς τα ακριβή αίτια θανάτου».

Η κηδεία του άτυχου άντρα αναμένεται να γίνει σήμερα Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι στην κεντρική εκκλησία του Πτελεού, με την σορό να βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη καθιστώντας απαραίτητο να γίνει άμεσα η ταφή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version