Site icon NewsIT

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο δράστης στη φυλακή με απόφαση του ανακριτή

17.12.2021 | 12:13
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο δράστης στη φυλακή με απόφαση του ανακριτή

***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ **** ** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç **

Η γυναικοκτονία συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Ο 56χρονος πήρε το δρόμο για τη φυλακή…

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 56χρονος, μετά την απολογία του, για τη δολοφονία της 55χρονης εν διαστάσει συζύγου του στην Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και για παράβαση του νόμου περί όπλων μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του.

Ο 56χρονος φέρεται ότι ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη γυναίκα αλλά ήθελε να της ζητήσει να γυρίσει πίσω καθώς είχε συνάψει σχέση με άλλον άνδρα. Ο 55χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να κρύβεται μέσα στο αυτοκίνητο του, κοντά σε οικισμό Ρομά, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Πάνω στον πανικό που επικράτησε κατά την τέλεση της ανθρωποκτονίας οι αυτόπτες μάρτυρες αρχικά παρομοίασαν τον δράστη με γυναίκα. Τελικά προέκυψε ότι πρόκειται για τον πρώην σύζυγό του θύματος και ότι η υπόθεση αφορά μια ακόμη γυναικοκτονία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 56χρονος δράστης, μπήκε σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο το πρωί της Δευτέρας και με χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με την ομολογία του, ο 56χρονος σκότωσε της πρώην σύζυγό του για λόγους εκδίκησης λόγω του χωρισμού τους πριν από 4 χρόνια. Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να ξεφύγει και γι’ αυτό κατέφυγε το σπίτι του αδερφού της στη Νέα Μάδυτο όπου όμως τελικά ο δράστης την εντόπισε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version