Site icon NewsIT

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

13.07.2024 | 09:10
Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία που διαπράχθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην  Αμφιλοχία τα ξημερώματα του Σαββάτου (13.7.24), όταν ένας 42χρονος έστησε καρτέρι θανάτου και σκότωσε την 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, o 42χρονος πήγε στο σπίτι της 37χρονης εν διαστάσει συζύγου του στο οποίο βρισκόταν και η 13χρονη κόρη τους, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Το ζευγάρι έχει και ένα ακόμα παιδί. Ο 42χρονος έμενε στο πατρικό του σπίτι.

Η γυναίκα δεν ήταν στο σπίτι. Τον 42χρονο που κρατούσε καραμπίνα στα χέρια του είδε ο κουμπάρος του που διαμένει στον πάνω όροφο και προσπάθησε να τον σταματήσει.

Εκείνη την ώρα, η 37χρονη επέστρεψε στο σπίτι της με αυτοκίνητο. Ο 42χρονος, περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο καπό του αυτοκινήτου, πυροβόλησε τη γυναίκα από το παρμπρίζ. Στη συνέχεια την ξαναπυροβόλησε από το πλάι, τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Πήγε πίσω από το αμάξι και αυτοκτόνησε.

Του είχε υποβάλει μήνυση, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αθωώθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη την Πέμπτη, είχε υποβάλει μήνυση στον 42χρονο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ωστόσο δεν είχε καταστεί δυνατή η σύλληψή του. Η γυναίκα είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε panic button και διαμονή σε ειδικό χώρο φιλοξενίας. 

Στις 12 Μαϊου ο δράστης είχε συλληφθεί μετά τη μήνυση που του υπέβαλε η 37χρονη για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου αθωώθηκε.

Η τελευταία ανάρτηση

«Ξεχωριστοί οι άνθρωποι που μιλούν με τα μάτια… που νιώθουν με την ψυχή… κι αγαπούν με πράξεις!», έγραψε η 37χρονη σε μήνυμά της στα social media, λίγες ώρες πριν τη δολοφονία και την αυτοκτονία του δράστη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία αναφέρει τα εξής:

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, ανευρέθηκαν νεκροί στην περιοχή της Αμφιλοχίας 36χρονη γυναίκα και 43χρονος άνδρας, οι οποίοι έφεραν τραύμα από κυνηγετικό όπλο.

Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο 43χρονος πυροβόλησε τη 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία βρέθηκε νεκρή εντός οχήματος και κατόπιν αυτοκτόνησε λίγα μέτρα μακριά από το όχημα με το ίδιο όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Επισημαίνεται ότι η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα τη 10 Ιουλίου 2024, πλην όμως  δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του “panic button”.

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης».

 

 

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version