Site icon NewsIT

Η άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στα Ιωάννινα – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

24.04.2016 | 13:05
Εικόνα από το epirus-tv

Εικόνα από το epirus-tv

Παρουσία πλήθους κόσμου και εν μέσω χειροκροτημάτων, η πρωτεύουσα της Ηπείρου υποδέχτηκε σήμερα την Ολυμπιακή Φλόγα, η οποία ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι της προς το Ρίο της Βραζιλίας, όπου θα διεξαχθούν οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Η διαδρομή της ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν τις 17.00 μπροστά απο το Δικαστικό Μέγαρο με σημαντικούς Γιαννιώτες αθλητές (Σιώζος Πάρις, Ζέρβα Αικατερίνη, Λιάγκου Ανθή [ΑΜΕΑ], Σειταρίδης Γιώργο ,Τσιάβου Αμαλία, Mπάος Αναστάσιος [ΑΜΕΑ] και Παπάκης Απόστολος) να διασχίζουν κεντρικές οδούς της πόλης μεταφέροντας
το ισχυρό σύμβολο του Ολυμπισμού στην πλατεία Μαβίλη, στο μώλο όπου έγινε ειδική εκδήλωση υποδοχής της φλόγας που διοργάνωσε ο Δήμος Ιωαννιτών . 

Χαιρετισμούς απήθυναν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ.Θωμάς Μπέγκας,εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής RIO 2016 και εκπρόσωπος εκπροσώπου Ε.Ο.Ε. Ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και παραδοσιακοί χοροί απο το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου .

Στη συνέχεια η Ολυμπιακή Φλόγα με αυτοκινητοπομπή διέσχισε την παραλίμνια οδό για συνεχίσει το ταξίδι της για την Βόρειο Ελλάδα.

Πηγή: epirus-tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version