Site icon NewsIT

Η οικογένεια της 13χρονης Σάρας ευχαριστεί…

09.12.2013 | 19:36
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τις ευχαριστίες της οικογένειας της 13χρονης Σάρας, σερβικής καταγωγής που έχασε τη ζωή της από αναθυμιάσεις μαγκαλιού σε διαμέρισμα στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης, για την κάλυψη μέρους των εξόδων μεταφοράς της σορού της άτυχης 13χρονης στη Σερβία προς το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, μετέφερε στους δημοτικούς συμβούλους η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καλυψώ Γούλα.

Η ίδια συναντήθηκε με τον αδελφό της άτυχης 13χρονης ο οποίος και της μετέφερε τις ευχαριστίες της οικογένειας για την κάλυψη μέρους των εξόδων μεταφοράς της σορού της αδελφής του (από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τα σύνορα, στους Ευζώνους), ποσό που συγκεντρώθηκε από τους δημοτικούς συμβούλους.

Ένα μέρος του ποσού που συγκεντρώθηκε, δόθηκε για τη μεταφορά της σορού της άτυχης 13χρονης και το υπολειπόμενο ποσό θα δοθεί, στην οικογένεια, όταν αυτή το επιθυμεί.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος πρότεινε στο Σώμα την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση της μητέρας της 13χρονης, μέσω από την επιτροπή κοινωνικής πολιτικής, πρόταση που έγινε ομόφωνα δεκτή.

Διαβάστε ακόμα:

Λαοθάλασσα στην κηδεία της 13χρονης Σάρας – Την αποχαιρέτησαν με χειροκροτήματα – Στην κηδεία και η πορεία για τον Α. Γρηγορόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο αντίο στην 13χρονη Σάρα – Η κηδεία της μαθήτριας που συγκλόνισε τη χώρα!

Θεσσαλονίκη: Η αυλαία του δράματος με την κηδεία της μαθήτριας!

“Να μην απελαθεί η μητέρα της αδικοχαμένης 13χρονης”

Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο για το θάνατο της 13χρονης – ΦΩΤΟ

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση Δένδια για την χαροκαμένη μάνα της 13χρονης μαθήτριας – Στους δρόμους οι κάτοικοι της περιοχής!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version