Site icon NewsIT

Η Ζέττα Μακρή και το… “σκάκι” με τον Μπέο για το Βόλο

22.07.2014 | 15:33
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η πρώην υφυπουργός και Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ., κ. Ζέττα Μακρή, φαίνεται ότι θα είναι εκείνη που θα ανοίξει τις κυβερνητικές "πόρτες" στο νέο Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Στο δείπνο που δόθηκε σε γνωστό εστιατόριο, παρουσία του ζεύγους Μπέου, αλλά και του δημοσιογράφου, Σωτήρη Πολύζου, συμφωνήθηκαν τα πάντα και επισημοποιήθηκαν όσα είχαν συζητήσει πριν την εκλογική “μάχη” του περασμένου Μαϊου.

Ρίσκο Μακρή που φαίνεται να “βγαίνει”

Προεκλογικά, η Ζέττα Μακρή επέλεξε να στηρίξει τον Αχιλλέα Μπέο στην προεκλογική του εκστρατεία, μία κίνηση που είχε δημιουργήσει προβληματισμό στους πολιτικούς της φίλους, αφού περίμεναν ότι η στήριξή της θα διοχετευόταν στον κ. Μιτζικό.

Ωστόσο, μετά τη νίκη Μπέου στο Δήμο Βόλου, φαίνεται να συμβαίνει το αντίθετο και η κα. Μακρή μοιάζει να πρωταγωνιστεί στη νέα παρτίδα σκάκι που παίζεται τελευταία στη Μαγνησία, ενισχύοντας την επιρροή της σε περισσότερα στελέχη της Ν.Δ., τα οποία θα της είναι χρήσιμα για να μην αμφισβητηθεί η πρωτοκαθεδρία της.

Η κα Μακρή παίρνει πολλές πρωτοβουλίες ενίσχυσης του προφίλ της και από τον Σεπτέμβριο αναλαμβάνει “δράση”, ούτως ώστε ο νέος Δήμαρχος να συναντηθεί με υπουργούς και υφυπουργούς παρουσία της, ώστε να κερδίζουν και οι δύο με παρεμβάσεις που θα κάνουν σε κυβερνητικό επίπεδο.

Πηγή: magnesianews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χανιά: Τραπεζικοί… “μαϊμού” εξαπατούν ηλικιωμένους στη μέση του δρόμου!

“Φύλλο και φτερό” οι φάκελοι των δημοσίων υπαλλήλων στην Πάτρα!

Πάτρα: Της είχε στήσει καρτέρι έξω από τράπεζα και της άρπαξε βιβλιάριο και μετρητά

Καστοριά: Έκλεβε τα τάματα και τα πουλούσε στην Αλβανία!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version