Site icon NewsIT

Ηλεία: Η χαμογελαστή Νίκη που αρίστευσε στις πανελλαδικές εξετάσεις αποκαλύπτει τη συνταγή της επιτυχίας της (Φωτό)!

04.07.2014 | 11:58
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Η Νίκη Χριστοπούλου, μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Αμαλιάδας είναι η πρώτη των πρώτων στην Ηλεία στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις

και μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες στη χώρα. Με 19.668 μόρια και βαθμό πρόσβασης 19,62, μπορεί να επιλέξει όποια σχολή επιθυμεί, η ίδια όμως δηλώνει πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αλλά προσανατολίζεται στις θετικές επιστήμες.

Στο χρόνο που απομένει να για να συμπληρώσει το μηχανογραφικό δελτίο, θα κάνει προσεκτικές επιλογές για να ακολουθήσει τον επαγγελματικό δρόμο που επιθυμεί και να βρεθεί στην Αθήνα όπου σπουδάζει ο αδερφός της.
Αναλύοντας την δική της «συνταγή» επιτυχίας, δήλωσε πως την ικανοποίησε το αποτέλεσμα, διάβασε αρκετά, αλλά είχε και χρόνο για διασκέδαση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Ανταμείφθηκαν οι προσπάθειές μου. Αφιέρωσα αρκετές ώρες στο διάβασμα και ευτυχώς απέδωσαν. Είχα όμως και χρόνο για να βγω έξω και να διασκεδάσω. Δε θα έλεγα ότι είχα πολλές στερήσεις, τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφουν. Με μεθοδικό διάβασμα, ψυχραιμία και όσο το δυνατόν διαχείριση του άγχους, μπορεί κάποιος να πετύχει το στόχο του».

Το οικογενειακό περιβάλλον ωστόσο τη βοήθησε αρκετά, αφού οι γονείς της είναι εκπαιδευτικοί. «Οι γονείς μου είναι πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Με βοήθησαν και ως γονείς και ως καθηγητές. Έτσι δεν χρειάστηκα πολλές ώρες σε φροντιστήριο».

Η επιλογή σχολής δεν είναι κάτι που την έχει προβληματίσει με τόσο υψηλή βαθμολογία. «Πιστεύω πως μπορώ να εισέλθω σε πολλές σχολές, δεν έχω αποφασίσει ακόμα με ποια σχολή θα ακολουθήσω. Έχουμε δύο εβδομάδες και σε αυτό το χρονικό διάστημα θα αποφασίσω. Ωστόσο προσανατολίζομαι στις θετικές επιστήμες» ανέφερε.

Πηγή: ilialive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κοζάνη: Τον σκότωσε και τον έθαψε με φίλο του σε χωράφι – Φρίκη από τη στυγερή δολοφονία στη Σιάτιστα!

Εύβοια: Σπαραγμός για τον θάνατο του άτυχου Γιάννη – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του (Φωτό)!

Πρέβεζα: Μια κράμπα λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε 7χρονο αγοράκι – Πανικός σε πισίνα ξενοδοχείου!

Πάτρα: Μπήκε στο γραφείο και απείλησε να κάψει τους πάντες ζωντανούς – Δάκρυα, απειλές και άγριο ξύλο!


Κρήτη: Αναβάλλεται ο γάμος του Ανδρέα Παπανδρέου; – Η… μπλόφα, οι προσκλήσεις και ο θυμός του γαμπρού!

Μύκονος: Η απρόβλεπτη αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη χώρα του νησιού – Δεν πίστευαν στα μάτια τους φωτογράφοι και θαυμαστές του (Βίντεο)!

Ηράκλειο: Πρωταθλητές στο σεξ – Δείτε πως έχουν τα αποτελέσματα μεγάλης έρευνας της Durex!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version