Site icon NewsIT

Ηλεία: Νέες καταθέσεις για τις φονικές πυρκαγιές του 2007 – Τα τελευταία λόγια των θυμάτων σε συγγενείς τους!

24.04.2014 | 11:08
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με συγκλονιστικές μαρτυρίες που περιγράφουν ακριβώς τι μετέφεραν στην ύστατη επικοινωνία με τους συγγενείς τους οι αδικοχαμένοι κάτοικοι της Ηλείας κατά τη διάρκεια των φονικών πυρκαγιών...

που έπληξαν τα χωριά τους κατά το καλοκαίρι του 2007, συνεχίστηκε χθες (23-04-2014) η ακροαματική διαδικασία στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας.

«Έσκαβε στη γη και χώθηκε μέσα στο χώμα ώστε να γλιτώσει από τις φλόγες. Από το σκάψιμο έκαψε τα χέρια του και σε όλο του το σώμα είχε σοβαρά εγκαύματα από τις εκατομμύρια καύτρες που έπεφταν πάνω του και από την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε. Λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του» είπε στο δικαστήριο η κυρία Φραγκούδη και συνέχισε…

«Με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε: “Καίγομαι, καίγομαι!” Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια. Θέλω ειλικρινά μια απάντηση για το τι έφταιξε και έγινε αυτό το κακό και μια συγνώμη από την Πυροσβεστική γιατί δεν μπόρεσε να προστατεύσει τους ανθρώπους μας» είπε η σύζυγος του Αντώνη Κρέσπη.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η κυρία Φραγκούδη χαρακτήρισε ως καθαρή αυτοκτονία την απόφαση του δημάρχου να περάσει μέσα από τις φλόγες γα να σωθεί και για αυτό ο 49χρονος σύζυγός της κατέβηκε από το αυτοκίνητο προσπάθησε να βοηθήσει τους κατοίκους να σβήσουν τις φλόγες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Κρήτη: Θρίλερ με βύθιση φορτηγού πλοίου – Τρεις οι αγνοούμενοι σε μια περιοχή που σαρώνουν οι ισχυροί άνεμοι!

Θεσσαλονίκη: Βρήκε τον πεθερό του νεκρό σε πηγάδι – Η τραγωδία που συγκλονίζει τα Λαγκαδίκια!

Κρήτη: Συγκλονίζει η μάχη της γυναίκας που ”βούτηξε” από τα τείχη του Ηρακλείου – Η έκκληση φίλων και συγγενών για βοήθεια!

Αλεξανδρούπολη: Η μεγάλη απάτη με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Τύρναβος: Διάβασε το Ευαγγέλιο στα βλάχικα και έγινε χαμός – Έμπλεξε ο ιερέας που έδωσε τη σχετική άδεια!

Τρίκαλα: Οι φωτογραφίες της εντυπωσιακής Ειρήνης που ”αναστατώνουν” το facebook – Δείτε αυτή που ανέβασε η χορεύτρια το Πάσχα!

Λαμία: Η σκυλίτσα που δάγκωσε γυναίκα και προκάλεσε πανικό σε μια ολόκληρη γειτονιά – Δείτε φωτό!


Θεσσαλονίκη: Πάρτε μια γεύση από το κρουαζιερόπλοιο ”Luis Cristal” που έφερε στην πόλη 500 τουρίστες – Φωτό!

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version