Site icon NewsIT

Ηλεία: Οι ληστές των ΕΛΤΑ Λεχαινών έκαναν λάθος εκτίμηση και έφυγαν με 530€ (Φωτό)!

02.02.2016 | 12:26
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Οι δράστες που κρατούσαν καλάσνικοφ κατάφεραν να απομακρυνθούν από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ...

Ποδαρικό στο νέο μήνα έκαναν τρεις ληστές το πρωί της Δευτέρας στα ΕΛΤΑ Λεχαινών. Κρατώντας όπλα και φορώντας κράνη εισέβαλαν στο υποκατάστημα για να καταφέρουν να αποσπάσουν το ποσό των 530 ευρώ. Οι δράστες ίσως περίμεναν πως λόγω της διανομής των συντάξεων τα χρήματα δεν θα βρίσκονταν στο χρηματοκιβώτιο και έτσι ουσιαστικά έφυγαν με άδεια χέρια. Η ληστεία συνέβη περίπου στις 08.20 χθες το πρωί.

Οι τρεις ληστές έφτασαν έξω από το υποκατάστημα στην οδό Κωνσταντίνου Κανάρη 5 στα Λεχαινά με δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού γκρι και μαύρου χρώματος. Ο ένας έμεινε στο δρόμο κρατώντας σύμφωνα με μαρτυρίες όπλο που έμοιαζε με καλάσνικοφ.

Οι άλλοι δύο εισέβαλαν στο υποκατάστημα όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν μόνοι οι υπάλληλοι. Οι δύο υπό την απειλή πιστολιών άρχισαν να ψάχνουν τους ταχυδρομικούς σάκους πιστεύοντας πως περιείχαν χρήματα. Όμως δεν είχαν υπολογίσει σωστά καθώς δεν είχε φτάσει στο υποκατάστημα το όχημα της χρηματαποστολής και όσα χρήματα υπήρχαν εκεί βρίσκονταν μέσα στο χρηματοκιβώτιο με σύστημα χρονοκαθυστέρησης. Έτσι οι δράστες περιορίστηκαν στο να πάρουν το ποσό των 530 ευρώ που υπήρχε στο ταμείο του υποκαταστήματος.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version