Κυριακή, 30 Ιουν.
29oC Αθήνα

Ηλεία: Πέθανε 41χρονος πατέρας στο χειρουργείο, χαροπάλευε μετά από τροχαίο με εγκατάλειψη στο Περιστέρι Αττικής

Ηλεία: Πέθανε 41χρονος πατέρας στο χειρουργείο, χαροπάλευε μετά από τροχαίο με εγκατάλειψη στο Περιστέρι Αττικής

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για τον 41χρονο από τα Κρέστενα στην Ηλεία, που πέθανε στο χειρουργείο, στα χέρια των γιατρών. Είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η ασυνειδησία οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 41χρονο, μετά από τροχαίο στο Περιστέρι, αποδείχθηκε εγκληματική. Οι ελπίδες για τον άντρα, με καταγωγή από τα Κρέστενα στην Ηλεία μειώθηκαν δραματικά, με τους γιατρούς να δίνουν από την πρώτη μέρα άνιση μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο άτυχος δικυκλιστής υπέκυψε, με την οικογένειά του, να παραμένει συντετριμμένη. Το τροχαίο είχε σημειωθεί παραμονές του φετινού Πάσχα και ο οδηγός που τον χτύπησε με αυτοκίνητο, δεν εντοπίστηκε ποτέ.

Στο πένθος βυθίστηκε από προχθές (26-06-2024) η τοπική κοινωνία της Κρέστενας στην Ηλεία, μετά την απώλεια του 41χρονου άντρα. Ο αδικοχαμένος οδηγός που ζούσε με την οικογένειά του στην Αθήνα, είχε σοβαρό τροχαίο στο Περιστέρι Αττικής τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Οδηγούσε το μηχανάκι του, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο, με τον οδηγό του να τον αφήνει σοβαρά τραυματισμένο στην άσφαλτο. Ο 41χρονος εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Αθήνας οπού κατέληξε την περασμένη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, που οι γιατροί έκριναν ως επιβεβλημένη.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο 41χρονος ήταν γνωστός και αγαπητός στην Κρέστενα, παντρεμένος με την κόρη εκπαιδευτικού και προπονητή στην περιοχή, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδάκι.

Σημειώνεται πως πέρυσι τον Σεπτέμβριο είχαν κάνει το γάμο και τη βάφτιση του παιδιού τους. Η μοίρα έκρυβε ένα τραγικό παιχνίδι για τον 41χρονο πατέρα και την οικογένειά του, που προσπαθεί να συνέλθει, βυθισμένη για την ώρα στον αβάσταχτο πόνο της απώλειας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις