Σάββατο, 27 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ήπειρος: Διαμαρτυρίες εμπόρων και βιοτεχνών στις εφορίες Ιωαννίνων και Πρέβεζας – Τι ζητούν από την κυβέρνηση…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Παραστάσεις διαμαρτυρίας για το φορολογικό καθεστώς και γενικότερα για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης...

πραγματοποίησαν μέλη της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνιών Εμπόρων (ΠΑ.Σ.ΕΒΕ.) στην εφορία Ιωαννίνων, και αντίστοιχα στην Πρέβεζα, ο Εμπορικός Σύλλογος.

Στις ανακοινώσεις τους, μεταξύ άλλων, ζητούν να σταματήσει η φορολογία με 26% από το πρώτο ευρώ στις επιχειρήσεις, να καταργηθεί το τέλος επιτηδεύματος και ο ΕΝΦΙΑ, καθώς και να μειωθούν οι εισφορές στον ΟΑΕΕ.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας Τάσος Κοντομίχης, είπε ότι το μήνυμα που στέλνουν οι έμποροι με την κινητοποίησή τους, έχει αποδέκτες την κυβέρνηση και τους συναδέλφους τους. Ειδικότερα ανέφερε: «Στους συναδέλφους λέμε, οι ψευδαισθήσεις τελείωσαν. Δεν μπορεί κανένας να περιμένει.

Οι προεκλογικές δεσμεύσεις εξανεμίζονται, πρέπει να δραστηριοποιηθούμε, να σηκώσουμε το ανάστημα σε αυτή την πολιτική η οποία είναι δεδομένη πια. Απευθυνόμαστε σε αυτούς που υλοποιούν την πολιτική της κυβέρνησης, στο υπουργείο Οικονομικών και διαμαρτυρόμαστε για την κατάσταση η οποία φαίνεται θα συνεχιστεί και θα είναι η ταφόπλακα της μικρομεσαίας επιχείρησης».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε