Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Φιλιάτες: Με την κατάθλιψη πάλευε η γυναίκα που έβαλε τέλος στη ζωή της

Με τον εφιάλτη της κατάθλιψης φαίνεται πως πάλευε η αδικοχαμένη 73χρονη στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας που βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της.

Η τραγική είδηση έσκασε σαν “βόμβα” σε όλο το νόμο, καθώς το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης, εντόπισαν χθες το μεσημέρι (15.01.2020), να κρέμεται από την κληματαριά που είχε στην αυλή της οι γείτονες της, οι οποίοι αμέσως ειδοποίησαν της αρχές.

Στο σημείο έφτασαν άντρες της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε και μετέφερε την σορό της γυναίκας στο νοσοκομείο Φιλιατών, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς η γυναίκα φαίνεται πως αντιμετώπιζε καταθλιπτικά σύνδρομα για τα οποία έπαιρνε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.

“Σύμφωνα με τα όσα πληροφορηθήκαμε από ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο πάντα, η γυναίκα πρέπει ν αντιμετώπιζε θέματα με την κατάθλιψη. Μάλιστα όπως μάθαμε έπαιρνε και κάποια σχετική φαρμακευτική αγωγή. Στο σπίτι ζούσε μόνη της όμως πάντα κοντά της βρισκόταν η κόρη της, η οποία ζει και εργάζεται εδώ”.

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις