Site icon NewsIT

Ηράκλειο: 60χρονη βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της από φίλης της

07.06.2024 | 12:40
Ηράκλειο: 60χρονη βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της από φίλης της

Ðåñéðïëéêü óå äñüìï ôùí Áãßùí ÁóùìÜôùí óôçí Áßãéíá üðïõ âñÝèçêáí íåêñÜ êáé ìå åãêáýìáôá âñÝèçêáí ìéá 77÷ñïíç êáé 44÷ñïíïò áíçøéüò ôçò óå éóüãåéá êáôïéêßá, üðïõ åß÷å åêäçëùèåß ìéêñÞò Ýêôáóçò öùôéÜ. Ôï óðßôé Ýöåñå ß÷íç áíáóôÜôùóçò êáé ç Áóôõíïìßá åîåôÜæåé üëá ôá åíäå÷üìåíá, áêüìá êáé áõôü ôçò åãêëçìáôéêÞò åíÝñãåéáò. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Η 60χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού που έμενε, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να αποσαφηνίσει τα αίτια του θανάτου της.

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε χθες (06-06-2024) σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου Κρήτης, όταν μία γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν το βράδυ όταν η 60χρονη πιθανότατα ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού που έμενε και έπεσε νεκρή.

Το άψυχο σώμα της εντόπισε μία φίλη της, που πήγε να την επισκεφτεί και αμέσως ενημέρωσε τις Aρχές. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, με τους διασώστες να μην μπορούν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Άνδρες της αστυνομίας κατά την πρώτη αυτοψία διαπίστωσαν πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια με τον θάνατό της πιθανότητα να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει διαταχθεί διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου της.

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version