Παρασκευή, 2 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αναχωρεί από την Ελλάδα ο 49χρονος Ελληνοκαναδός που πήρε εξιτήριο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

Ηράκλειο: Αναχωρεί από την Ελλάδα ο 49χρονος Ελληνοκαναδός που πήρε εξιτήριο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

Ο 49χρονος Ελληνοκαναδός είχε λάβει εξιτήριο, ωστόσο επέστρεψε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου για επανεξέταση, η οποία έδειξε ότι μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του στον Καναδά.

Επέστρεψε για λίγο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου ο 49χρονος Ελληνοκαναδός Μανώλης Κακουλάκης που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του στο κέντρο της πόλης από τέσσερις «νταήδες».

Ο 49χρονος επέστρεψε στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να επανεξεταστεί και από τον γναθοχειρουργό Γιώργο Μαστοράκη, ο οποίος και τον εγχείρησε.

Γιατρός και ασθενής έβγαλαν μάλιστα και μία αναμνηστική φωτογραφία, καθώς ο Μανώλης Κακουλάκης πήρε το «ΟΚ» από τους θεράποντες γιατρούς και είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Καναδά μαζί με την οικογένειά του, αφήνοντας πίσω του την περιπέτεια που έζησε.

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γναθοχειρουργός Γιώργος Μαστοράκης, μαζί με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον ίδιο προς τον ασθενή του:

«Δύο εβδομάδες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του και την πολύωρη ανασύνθεση του παζλ του προσώπου του, φεύγει για το Μόντρεαλ.

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο ήταν και θα είναι ταπεινό golden standard για τη Νότια Ελλάδα».

 

Όπως σημειώνει παρακάτω στα σχόλια ο ίδιος, «εννοείται πως η φωτογραφία δημοσιεύεται με την άδειά του και μάλιστα με μεγάλη χαρά».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις