Παρασκευή, 11 Οκτ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο “παράδεισος” για τους swingers!

Ηράκλειο: Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο “παράδεισος” για τους swingers!

Πρωτοπόρα και στην βιομηχανία του σεξουαλικού τουρισμού αναδεικνύεται η Κρήτη, όπου θα ανοίξει τις πύλες του το πρώτο ξενοδοχείο ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων στην Ελλάδα!

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Σταλίδα, στο Ηράκλειο, και θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 28 Απριλίου, υποδεχόμενο ζευγάρια swingers από όλο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 27 Απριλίου θα καταφτάσουν στην Κρήτη τα πρώτα 170 ζευγάρια, που πρόκειται κυρίως για Ολλανδούς, Αμερικανούς, Βραζιλιάνους, Νοτιοαφρικανούς αλλά και τουρίστες από την Σαουδική Αραβία!

Την πρωτοβουλία για τη λειτουργία του ξενοδοχείου ανέλαβε το τουριστικό γραφείο SDC ολλανδικών συμφερόντων, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία swingers σε ολόκληρο τον πλανήτη, που κλείνει τουριστικά πακέτα σε χιλιάδες μέλη του, διασφαλίζοντας… απόλυτη εχεμύθεια.

Σύμφωνα με το τουριστικό γραφείο, το ξενοδοχείο στην Σταλίδα εδώ και πολύ καιρό έχει διαμορφωθεί κατάλληλα στον εσωτερικό του χώρο προκειμένου να φιλοξενήσει τους απαιτητικούς πελάτες του, που για πέντε ολόκληρες ημέρες, θα μετατρέψουν την ξενοδοχειακή μονάδα στον απόλυτο ερωτικό παράδεισο.

Από την αρχή της χρονιάς το προσωπικό του ξενοδοχείου έχει εκπαιδευτεί για να παρέχει υπηρεσίες στους απαιτητικούς πελάτες, με βασική προϋπόθεση την απόλυτη εχεμύθεια και τον σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του γκρουπ.

Το ξενοδοχείο θα θυμίζει απόρθητο κάστρο, και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να “τρυπώσει” όποιος δεν είναι μέλος του γκρουπ στους χώρους του, τις μέρες που θα βρίσκονται εκεί οι ιδιαίτεροι πελάτες του.

Τα swingers ξενοδοχεία είναι μια μόδα που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια στις ΗΠΑ, εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 5.500 Έλληνες, ανάμεσα τους και Κρητικοί, είναι μέλη swingers κλαμπ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε