Site icon NewsIT

Ηράκλειο: Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ 16χρονη μετά από τροχαίο με μηχανάκι – Ελαφρά τραυματίας ο 17χρονος φίλος της

03.08.2024 | 17:14
Ηράκλειο: Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ 16χρονη μετά από τροχαίο με μηχανάκι – Ελαφρά τραυματίας ο 17χρονος φίλος της

ΝΑΥΠΛΙΟ - Σήμερα (15.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 3ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Ναυπλίου - Αγίου Ανδριανού, δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου. (Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi)

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται 16χρονη. Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής (02.08.2024), στην περιοχή Πατέλες στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ ο διοικητής του νοσοκομείου του Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, η κατάσταση του κοριτσιού που τραυματίστηκε στο τροχαίο είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι φέρει κακώσεις στο κεφάλι, όμως, δεν έχει τραυματιστεί σε άλλα σημεία του σώματός του.

Η 16χρονη τραυματίστηκε όταν το μηχανάκι, στο οποίο επέβαινε και που οδηγούσε ένας 17χρονος, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα. Ελαφρύτερα τραυματίστηκε και ο 17χρονος.

Οι δύο ανήλικοι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο, από όπου κρίθηκε σκόπιμη, λόγω των κακώσεων που φέρει στο κεφάλι, η μεταφορά και νοσηλεία της 16χρονης στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 16χρονη φορούσε κράνος, κάτι που εκτιμάται ότι συνέβαλε στο να μην τραυματιστεί ακόμα πιο βαριά ή και θανάσιμα.

Οι επόμενες ώρες, πάντως, είναι κρίσιμες για το ανήλικο κορίτσι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version