Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ηράκλειο: Δίωξη στη μητέρα και στον σύντροφό της για την κακοποίηση του μόλις 2,5 ετών κοριτσιού

Ηράκλειο: Δίωξη στη μητέρα και στον σύντροφό της για την κακοποίηση του μόλις 2,5 ετών κοριτσιού

Η κακοποίηση της μικρής διαπιστώθηκε από γιατρούς σε νοσοκομείο και ο φάκελος της υπόθεσης πέρασε στα χέρια αστυνομικών στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ανάστατο το Ηράκλειο Κρήτης, από τις αποκαλύψεις για συστηματική κακοποίηση, με θύμα ένα παιδί μόλις 2,5 ετών. Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε τραυματισμένο σε νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της δραματικής υπόθεσης. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η μικρή υπέφερε. Αυτό έδειχναν τα σημάδια στο σώμα, που είδαν οι γιατροί. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και πλέον ο φάκελος της υπόθεσης περνά στα χέρια της δικαιοσύνης, που καλείται να πάρει αποφάσεις. Τόσο για την μητέρα και τον σύντροφό της που έχουν συλληφθεί, όσο και για το βασανισμένο παιδί.

Πιο αναλυτικά, διώξεις στην 21χρονη μητέρα και στον 23χρονο σύντροφό της από την Παλαιστίνη ασκήθηκαν για τον ξυλοδαρμό του νηπίου 2,5 ετών την Παρασκευή 31 Μαΐου του 2024 σε περιοχή του Ηρακλείου. Η δίωξη στον 23χρονο είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Οι μαρτυρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το κοριτσάκι αποκαλύφθηκαν όταν ένας γείτονας άκουσε επίμονο κλάμα από το σπίτι στην περιοχή του Πόρου και ενημέρωσε τις Αρχές, την περασμένη Παρασκευή. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν την 2,5 ετών μικρή με σημάδια και χτυπήματα σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Παρών ήταν ο 23χρονος σύντροφος της μητέρας από την Παλαιστίνη.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν την μικρή στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε και παλαιότερα χτυπήματα στο σώμα της.

Η 21χρονη μητέρα και ο σύντροφός της συνελήφθησαν ενώ θα γίνει κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το παιδί. Η προσωρινή του επιμέλεια έχει δοθεί στους παππούδες της μικρής από την πλευρά της μητέρας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις