Κυριακή, 29 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Έγδυσαν” 4 ξενοδοχεία στη Χερσόνησο – Οι δράστες πούλησαν τα κλοπιμαία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τέσσερις υποθέσεις κλοπών που είχαν διαπραχθεί σε ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής της Χερσονήσου εξιχνίασαν αστυνομικοί…

με τη σύλληψη ενός 23χρονου Ηρακλειώτη σε βάρος του οποίο σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ακόμη νεαρών ατόμων για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Οι κλοπές είχαν γίνει από 18 Οκτωβρίου 2015 έως και 8 Φεβρουαρίου 2016, σε ξενοδοχεία της περιοχής.

Οι δράστες, ο 23χρονος βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, μαζί με ένα ακόμη άτομο που αναζητείται, είχαν αφαιρέσει ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, όπως τηλεοράσεις και υπολογιστές, συνολικής αξίας άνω των 12.000 ευρώ. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι στη συνέχεια ο 23χρονος δράστης είχε πουλήσει κάποια από τα κλοπιμαία σε έναν 20χρονο και έναν 22χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Τα κλεμμένα αντικείμενα που εντοπίστηκαν, αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και τους επιστράφηκαν, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε