Κυριακή, 21 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ηράκλειο: Έριξε μπαλωθιές και τον πλάκωσαν στο ξύλο – Τρεις συλλήψεις

Ηράκλειο: Έριξε μπαλωθιές και τον πλάκωσαν στο ξύλο – Τρεις συλλήψεις

Με μπουνιές και κλωτσιές προσπάθησαν να σταματήσουν έναν 51χρονο βοσκό, ο οποίος άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές σε γλέντι στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr στον Δήμο Βιάννου στο Ηράκλειο ένας 51χρονος κτηνοτρόφος φέρεται να έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε άσκοπα (μπαλωθιές) τόσο μέσα στο χώρο του γλεντιού, όσο και έξω από αυτόν.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ η αντίδραση των παρευρισκόμενων ήταν τόσο έντονη, που κάποιοι – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – ξυλοκόπησαν τον 51χρονο. 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις Έλληνες και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 51χρονου κτηνοτρόφου, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς και για τα κατά περίπτωση αδικήματα της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της απειλής.

Αστυνομικοί του Τμήματος Βιάννου, του Τμήματος Μινώα Πεδιάδας, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ομάδας Πεζών Περιπολικών του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου πραγματοποίησαν το πρωί συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας προχώρησαν σε έρευνες στα σπίτια τεσσάρων προσώπων σε περιοχές των Δήμων Βιάννου και Μινώα Πεδιάδας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 23,5 γραμμάρια κάνναβης ενώ στο χώρο όπου πραγματοποιήθηκε το γλέντι βρεθήκαν και κατασχεθήκαν ένα πιστόλι, 4 φυσίγγια και 7 κάλυκες. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις