Site icon NewsIT

Ηράκλειο: Κλείνει τμήμα του δρόμου Καστέλι – Χερσόνησος

18.04.2016 | 17:01
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με αφορμή την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση υφιστάμενου δρόμου Καστέλι-Χερσόνησος» θα γίνουν εργασίες διάστρωσης αντιολισθηρής ασφάλτου στην παλαιά εθνική οδό Καστελίου-Χερσονήσου σε δύο φάσεις και θα γίνουν αλλαγές στην κυκλοφορία όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης.

Η α’ φάση αφορά από Πέμπτη 21/4/2016 έως και Παρασκευή 22/4/2016 και η β’ φάση από Δευτέρα 25/4/2016 έως και Τρίτη 26/4/2016.

Για τις παραπάνω ημερομηνίες, με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου θα παραμείνει κλειστό το τμήμα της οδού Καστέλι-Χερσόνησος από τη διασταύρωση Ποταμιών έως τη διασταύρωση για Καλό Χωριό, λόγω μη επαρκούς πλάτους της οδού για εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων παράλληλα με τις ασφαλτικές εργασίες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς Καστέλι θα διεξάγεται μέσω Ποταμιών-Ασκοί-Λύττος-Καστέλι, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς Χερσόνησο από Καστέλι θα γίνεται μέσω της διαδρομής Λύττος-Ασκοί-Ποταμιές-Χερσόνησος ή εναλλακτικά μέσω της διαδρομής Καλό Χωριό-Κόξαρη-Γούβες-Κάτω Γούβες.

Το έργο «Βελτίωση υφιστάμενου δρόμου Καστέλι- Χερσόνησος» εκτελείται από την περιφέρεια Κρήτης και έχει προϋπολογισμό μελέτης 1.000.000 ευρώ ενώ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Πηγή; ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version