Τρίτη, 9 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ηράκλειο: Λεωφορείο έπεσε σε φυλάκιο δίπλα στο «Νίκος Καζαντζάκης» – Νοσηλεύεται μία εργαζόμενη

Ηράκλειο: Λεωφορείο έπεσε σε φυλάκιο δίπλα στο «Νίκος Καζαντζάκης» – Νοσηλεύεται μία εργαζόμενη
EUROKINISSI

Ένα απίστευτο περιστατικό που οδήγησε στον τραυματισμό εργαζόμενης στο κεφάλι σημειώθηκε δίπλα στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο στην Κρήτη, όταν λεωφορείο έριξε φυλάκιο.

Το πρωί της Δευτέρας (08.07.2024) στον χώρο που σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία κοντά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στην Κρήτη, Λεωφορείο έπεσε πάνω στο φυλάκιο και το έριξε, ενώ μέσα βρισκόταν η υπάλληλος η οποία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το φυλάκιο υπάρχει στην είσοδο του «Ν. Καζαντζάκης» για τον έλεγχο των οχημάτων που σταθμεύουν μέχρι να πάνε στο αεροδρόμιο και να παραλάβουν τουρίστες.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Ο χώρος του συμβάντος λειτουργεί υπό την ευθύνη του Συνδέσμου Τουριστικών και ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Βλατάκης είπε στο patris.gr ότι προέχει η υγεία της εργαζόμενης και ότι ούτε εκείνος έχει καταλάβει πως κατέληξε το τουριστικό λεωφορείο πάνω στο φυλάκιο του χώρου στάθμευσης, όπου μέσα βρισκόταν το κορίτσι.

«Θα φοράει κολλάρο για να δούμε πως θα πάει η κοπέλα τις επόμενες ημέρες. Ευτυχώς, που δεν είχαμε χειρότερα» σχολίασε ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις