Κυριακή, 30 Ιουν.
29oC Αθήνα

Ηράκλειο: Μια 31χρονη μητέρα ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της και κλειδώθηκε στην τουαλέτα για να γλυτώσει

Ηράκλειο: Μια 31χρονη μητέρα ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της και κλειδώθηκε στην τουαλέτα για να γλυτώσει

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο με μια 31χρονη να έχει δεχθεί ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της και να έχει ζητήσει panic button.

Σύμφωνα με το cretalive η 31χρονη μητέρα ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο αυτοκίνητο την Τετάρτη (27/06/2024) και στη συνέχεια κλειδώθηκε στην τουαλέτα του σπιτιού της στο Ηράκλειο για να γλυτώσει, ενώ την επόμενη μέρα κατήγγειλε το γεγονός και ζήτησε panic button.

Συγκεκριμένα όταν ξημέρωσε ζήτησε τρομοκρατημένη τη βοήθεια του Χαμόγελου του Παιδιού, εκφράζοντας φόβους για τη σωματική της ακεραιότητα.

Αστυνομικοί έσπευσαν στη διεύθυνση κατοικίας της νεαρής γυναίκας και την συνόδευσαν με ασφάλεια μέχρι το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να καταθέσει για το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σε βάρος της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη μητέρα και στα παιδιά προτάθηκε η φιλοξενία τους σε δομή, ενώ η 31χρονη ζήτησε να εγκαταστήσει στο κινητό της το panic button. Όταν κατέφθασαν αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας, ο 44χρονος σύζυγος απουσίαζε, συνελήφθη ωστόσο στην πορεία.

Η 31χρονη κατήγγειλε ότι το προηγούμενο βράδυ είχε χειροδικήσει σε βάρος της μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ, όπως καταγγέλλει, επιχείρησε να της χτυπήσει και το κεφάλι στο ταμπλό του οχήματος.

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις