Τρίτη, 27 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ηράκλειο: Μπαλκόνι κατέρρευσε και πλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Ηράκλειο: Μπαλκόνι κατέρρευσε και πλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Το μπαλκόνι ενός να κτιρίου στην περιοχή του Ξηροπόταμου στο Ηράκλειο της Κρήτης, κατέρρευσε το μπαλκόνι και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα, προκαλώντας τους τεράστιες ζημιές..

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Τρίτη (27.08.2024) στον Ξηροπόταμο Ηρακλείου στη συμβολή των οδών Σάμου και Θεσπρωτίας. Το μπαλκόνι της οικοδομής προσγειώθηκε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν ακριβώς έξω από το κτίριο.

Για καλή τύχη όλων κανένας περαστικός δεν περνούσε από το σημείο την ώρα της πτώσης με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί κανείς.

Σύμφωνα με το Neakriti.gr, και τους κατοίκους το σημείο είναι γνωστό και πολλοί οδηγοί συνηθίζουν να παρκάρουν εκεί τα αυτοκίνητά τους για διευκόλυνση.

Μέσα στην οικοδομή παρά τις απαγορεύσεις της Δημοτικής Αρχής για την ακαταλληλότητα του κτιρίου και την περίφραξη διαμένει ένας άστεγος ο οποίος απουσίαζε.

Επί τόπου βρέθηκε άμεσα η Δημοτική Αστυνομία, μηχανικοί της Πολεοδομίας του Δήμου Ηρακλείου καθώς και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, προκειμένου να αφαιρεθεί το τμήμα που παρέμεινε και χρήζει απομάκρυνσης από το σημείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις