Site icon NewsIT

Ηράκλειο: Ο 61χρονος σκοτώθηκε 4 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του – Είχε βγει στη σύνταξη πριν λίγο καιρό

20.07.2024 | 08:10
Ηράκλειο: Ο 61χρονος σκοτώθηκε 4 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του – Είχε βγει στη σύνταξη πριν λίγο καιρό

«Αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, σταμάτησε δεξιά… πέρασε ένα φορτηγό και τον παρέσυρε». Με αυτά τα λόγια συγγενής του άτυχου 61χρονου που έσβησε στον ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Μιλώντας στο newsit.gr άτομο από το συγγενικό περιβάλλον του 61χρονου συνταξιούχου σημείωσε πως: «Αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, σταμάτησε στην άκρη δεξιά και ο οδηγός ενός αγροτικού που περνούσε εκείνη την ώρα και τον είδε σταμάτησε και αυτός να του δώσει λίγο νερό. Στη συνέχεια πέρασε ένα φορτηγό και τον παρέσυρε κάτω από τις ρόδες του». Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (20.7.2024) στο ρεύμα από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο στο ύψος του αεροδρομίου.

«Ήταν ένας πολύ αγαπητός γείτονας, τον έβλεπα τακτικά, εδώ και λίγο καιρό είχε βγει και στην σύνταξη αλλά δεν πρόλαβε να τη χαρεί, δυστυχώς τα έφερε έτσι η ζωή. Ήταν μικρός, είναι κρίμα που έφυγε τόσο γρήγορα. Αφήνει δύο παιδιά και τη γυναίκα του πίσω» λέει στο newsit.gr γείτονας του 61χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως η επικρατέστερη εκδοχή είναι ο 61χρονος να υπέστη έμφραγμα την ώρα που οδηγούσε: «Λένε ότι μπορεί να έχει πάθει έμφραγμα, αλλά κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει τώρα. Το σημείο που σκοτώθηκε απέχει τέσσερα χιλιόμετρα από το σπίτι του».

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, ένα φορτηγό, ένα αγροτικό και μια μηχανή, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε διερευνώνται.

Ο 61χρονος βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του φορτηγού. Άμεσα κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία που απεγκλώβισε τον οδηγό και τον παρέλαβε στο ΕΚΑΒ. Όμως ο άντρας είχε βρει ήδη φριχτό θάνατο.

Ο οδηγός του αγροτικού οχήματος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version