Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πέθανε μπροστά στον ανήμπορο σύζυγό της, έμεινε για ώρες δίπλα στη νεκρή γυναίκα του

Ηράκλειο: Πέθανε μπροστά στον ανήμπορο σύζυγό της, έμεινε για ώρες δίπλα στη νεκρή γυναίκα του

Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο της Κρήτης, με μια γυναίκα να αφήνει την τελευταία της πνοή, στο σπίτι που έμενε με τον ανήμπορο σύζυγό της. Η γυναίκα έμεινε νεκρή στο διαμέρισμα για ώρες…

Ένα οικογενειακό δράμα στο Ηράκλειο που προκαλεί συγκίνηση και θλίψη στην τοπική κοινωνία. Με μια γυναίκα να μένει νεκρή για ώρες, πολύ κοντά στον αγαπημένο της σύζυγο. Εκείνος ανήμπορος να μετακινηθεί, περίμενε από στενούς συγγενείς και φίλους να μπουν στο διαμέρισμα. Αυτό έγινε μετά από ώρες. Όταν φίλη της κόρης τους άνοιξε την εξώπορτα και διαπίστωσε όλα όσα είχαν συμβεί.

Πιο αναλυτικά συναγερμός σήμανε σε ΕΚΑΒ και αστυνομία το πρωί, για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στο Ηράκλειο. Η κόρη του ζευγαριού που μένει σε χωριό του Ηρακλείου, προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς της χωρίς αποτέλεσμα και έτσι ζήτησε από μια φίλη της που μένει στην πόλη να τους επισκεφθεί για αν δει τι συμβαίνει.

Η γυναίκα μπήκε στο σπίτι και βρήκε την ηλικιωμένη νεκρή στο πάτωμα. Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και έβλεπε την σύντροφο της ζωής του χωρίς τις αισθήσεις της, χωρίς να μπορεί να της προσφέρει καμία βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια του τέλους της θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις