Site icon NewsIT

Ηράκλειο: Πήρε στο κυνήγι τον ληστή της γυναίκας – Χαμός στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων!

07.12.2017 | 11:06
Ηράκλειο: Πήρε στο κυνήγι τον ληστή της γυναίκας – Χαμός στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων!

Ο δράστης επιτέθηκε σε ανυπεράσπιστη γυναίκα αλλά ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν έμεινε απαθής. Καθυστέρησε η αστυνομία να φτάσει στο σημείο...

Καρέ καρέ περιέγραψε τη ληστεία που διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια του, αλλά και την προσπάθειά του να πιάσει τον δράστη, ακροατής του Ράδιο Κρήτη, ο οποίος μίλησε την εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη.

Οπως είπε, στις 06:30 σήμερα το πρωί και ενώ βρισκόταν σε καφέ επί της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων, είδε έναν ψηλό, νεαρό άνδρα, να επιτίθεται και να ρίχνει στο δρόμο μία γυναίκα περίπου 60 ετών. Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ωστόσο ο νεαρός κατάφερε να αρπάξει την τσάντα της και να φύγει τρέχοντας.

“Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Εξοργίστηκα τόσο πολύ με αυτό που έβλεπα, που μπήκα αμέσως μέσα στο αυτοκίνητό μου”. Ο ακροατής άρχισε να καταδιώκει τον νεαρό στα στενά των Δειλινών, ωστόσο αυτός κατάφερε να διαφύγει.

Ο ακροατής κάλεσε την αστυνομία, ωστόσο περίπου μισή ώρα μετά την κλήση, όπως είπε, δεν είχε φτάσει.

Η γυναίκα, σοκαρισμένη και χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί κάλεσε τον γιο της. Μέσα στην τσάντα που της πήρε ο δράστης είχε λίγα χρήματα, την ταυτότητά της και άλλα έγγραφα.

Πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version