Site icon NewsIT

Ηράκλειο: Συγκίνηση στο facebook για την αδικοχαμένη Μελίνα Παρασχάκη – Οι μαντινάδες του πατέρα της (Φωτό)!

14.01.2016 | 11:42
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ο θάναντος της 4χρονης Μελίνας που πέθανε τόσο άδικα, εξακολουθεί να συγκλονίζει συγγενείς, φίλους αλλά και τους χρήστες του facebook που βλέπουν τις νέες φωτογραφίες της...

Ο χρόνος περνά αλλά ο πόνος δυναμώνει για την οικογένεια της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη που “έσβησε” μετά από επέμβαση ρουτίνας. Στο περιθώριο των εξελίξεων αναφορικά με τη διερεύνηση της υπόθεσης και των αποκαλύψεων που τη συνοδεύουν, η απουσία της μικρής Μελίνας είναι πιο έντονη απο ποτέ, με τον πατέρα της Μάνο Παρασχάκη να ζητά από τους γνωστούς και άγνωστους φίλους της οικογένειας να μην ξεχάσουν το 4χρονο αγγελούδι που χάθηκε τόσο άδικα.

Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook o ίδιος αναρτά φωτογραφίες της μικρής αφιερώνοντας της συγκλονιστικές μαντινάδες που μαρτυρούν το μέγεθος του πόνου που έχει προκαλέσει η απώλεια της.”Όφου αμυγδαλωμάτα μου, να ξερες πως μου λείπεις, και κολυμπώ καθημερνώς στις θάλασσες της λύπης”. “Θε μου βαριά με δίκασες, θε μου και είναι κρίμα, λιώνω και γω, λιώνει κι αυτή κλεισμένη μεσ’ στο μνήμα”

Σύμφωνα με έγγραφα που παρουσίασε το Mega, η αναισθησιολόγος που παραδέχτηκε ότι είναι ξαδέλφη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη είχε κατηγορηθεί τον Μάιο για κλοπή ισχυρών αναλγητικών φαρμάκων από το νοσοκομείο. Σε βάρος της έγινε ΕΔΕ κατά την οποία αν και αρχικά αρνήθηκε την εμπλοκή της στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι υπεξαίρεσε τα οπιούχα φάρμακα (15 αμπούλες πεθιδίνης) υποστηρίζοντας ότι το έκανε για ιδία χρήση.

Η ΕΔΕ σε βάρος της αναισθησιολόγου ωστόσο “σκάλωσε” με αποτέλεσμα να εκκρεμεί η πειθαρχική δίωξη για την κλοπή της πεθιδίνης. Μιλώντας στο Mega, η Μιράντα Παγώνη, Προέδρος του Πειθαρχικού του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου ανέφερε ότι φταίει η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ για την καθυστέρηση της διαδικασίας. «Ποινή δεν μπορώ να βάλω από την τηλεόραση», ωστόσο παρδέχτηκε ότι είναι παράπτωμα η υπεξαίρεση φαρμάκων και ότι αν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία ενδεχομένως η αναισθησιολόγος να είχε παυθεί από τα καθήκοντά της.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version