Τρίτη, 29 Οκτ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Συνωστισμός στο λιμάνι μετά το τέλος της 4ήμερης απεργίας – Ουρές μπροστά από τα πλοία (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από το ekriti.gr
ΦΩΤΟ από το ekriti.gr

Κανονικά εκτελούνται, από τις 06.00 το πρωί, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια σε όλη τη χώρα, μετά τη λήξη της τετραήμερης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας…

Αυξημένη είναι η κίνηση από το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου χωρίς να καταγράφονται προβλήματα ενώ εκτελούνται έκτακτα δρομολόγια πρωί και απόγευμα για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες, όλων εκείνων που “εγκλωβίστηκαν” στο νησί λόγω της απεργίας. Από τις Μινωϊκές Γραμμές ανακοινώθηκε ότι το Knossos Palace αναχωρεί από το Ηράκλειο στις 11:00 και το Festos Palace από τον Πειραιά για Ηράκλειο επίσης στις 11:00. Όσον αφορά τα βραδινά δρομολόγια, τα πλοία της εταιρείας στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο, θα εκτελέσουν κανονικά τα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους. 

Από την ΑΝΕΚ απέπλευσε σήμερα στις 9 το πρωί από τον Πειραιά το “Blue Horizon” με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου, ενώ την ίδια ώρα, απέπλευσε το “Κύδων” από το Ηράκλειο. Ανακούφιση για τους αγρότες της Κρήτης, προκάλεσε η λήξη της απεργίας, καθώς εκατοντάδες νταλίκες με οπωροκηπευτικά, περιμένουν να μπουν στα πλοία, με προορισμό αγορές του εξωτερικού.

Πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε