Σάββατο, 20 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τα πέντε σημεία που απαγορεύεται το κολύμπι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα Ηρακλείου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, στην οποία υπενθυμίζει ότι για την προστασία της δημόσιας υγείας απαγορεύεται η κολύμβηση σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης της Κρήτης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας:

“1) 200 μέτρα εκατέρωθεν της εκβολής του καναλιού του ΑΛΜΥΡΟΥ ποταμού μπροστά από τη Δ.Ε.Η. στα Λινοπεράματα λόγω χαρακτηρισμού της περιοχής ως αποδέκτη επεξεργασμένων λυμάτων και εκβολής των αποχετευτικών αγωγών εγκαταστάσεων της Δ.Ε.Η. και της Ε.Κ.Ο.

2) 200 μέτρα εκατέρωθεν του ποταμού ΓΙΟΦΥΡΟΥ Ηρακλείου, λόγω χαρακτηρισμού της περιοχής ως αποδέκτη επεξεργασμένων λυμάτων, της εκβολής του ποταμού και του υποθαλάσσιου αγωγού του βιολογικού σταθμού Ηρακλείου.

3) 200 μέτρα εκατέρωθεν της περιοχής των πρώην σφαγείων Ηρακλείου (Αλικαρνασσός) λόγω χαρακτηρισμού της περιοχής ως αποδέκτη επεξεργασμένων λυμάτων και εκβολής του αποχετευτικού αγωγού του Βιολογικού σταθμού της ΒΙ.ΠΕ.

4) Στα αγκυροβόλια πλοίων και μαρίνες,

5) Στο λιμάνι Ηρακλείου .

Οι υπόλοιπες θαλάσσιες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου τόσο οι Βόρειες όσο και οι Νότιες χαρακτηρίζονται ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ”, καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Πηγή: flashnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρέθυμνο: 70χρονος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 16χρονη κοπέλα

Ερέτρια: Συγκλονίζει ο θάνατος γνωστού DJ – Δείτε φωτό

Αυτές είναι οι μαγευτικές παραλίες των Χανίων που βραβεύτηκαν με γαλάζια σημαία – Δείτε φωτογραφίες

Δίδυμοι υδροστρόβιλοι στο Πήλιο! Εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε