Site icon NewsIT

Ηράκλειο: Ταυτοποιήθηκαν οι 2 από τους 4 δράστες που ξυλοκόπησαν οικογένεια τουριστών σε μπαρ

18.07.2024 | 09:10
Ηράκλειο: Ταυτοποιήθηκαν οι 2 από τους 4 δράστες που ξυλοκόπησαν οικογένεια τουριστών σε μπαρ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό στα Δερβενάκια, στην επαρχιακή οδό Κορίνθου-Άργους, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τον οδηγό από το ΙΧ ο οποίος είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Κορίνθου. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στην ταυτοποίηση δύο από τους τέσσερις νταήδες που ξυλοκόπησαν μια οικογένεια τουριστών τα ξημερώματα της Τρίτης σε μπαρ του Ηρακλείου προχώρησε η αστυνομία.

Πρόκειται για έναν 32χρονο από το Ηράκλειο και έναν 31χρονο από τον Μυλοπόταμο τους οποίους η αστυνομία μπόρεσε και τους ταυτοποίησε για την επίθεση στους τουρίστες.

Η αστυνομία αξιοποίησε το υλικό από κάμερες ασφαλείας και είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιηθούν και οι άλλοι δύο.

Το περιστατικό, το οποίο αμαυρώνει, μεταξύ άλλων, και το τουριστικό προϊόν του Ηρακλείου, προκάλεσε την παρέμβαση της Υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη, η οποία επικοινώνησε με το διοικητή του νοσοκομείου για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Ελληνο-Καναδού πατέρα της οικογένειας, που χρειάστηκε νοσηλεία, μετά την απόκλητη και αναίτια επίθεση των 4 νταήδων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σοβαρότερα όλων τραυματίστηκε ο 49χρονος Ελληνοκαναδός πατέρας, ο οποίος μάλιστα έχει καταγωγή από την περιοχή των Ανωγείων. Η ζημιά που έχει υποστεί από τον ξυλοδαρμό ο άνδρας είναι μεγάλη και θα χρειαστεί πιθανότατα κι άλλη επέμβαση και πολυήμερη νοσηλεία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version