Site icon NewsIT

Ηράκλειο: Θρασύς ληστής «έπαιξε» τον αστυνομικό για να κλέψει ξανά ηλικιωμένη

24.07.2024 | 16:18
Ηράκλειο: Θρασύς ληστής «έπαιξε» τον αστυνομικό για να κλέψει ξανά ηλικιωμένη

Ο «δολοφόνος» επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος. Αυτό έκανε τον 47χρονο ληστή στο Ηράκλειο Κρήτης να επιστρέψει στο σπίτι της ηλικιωμένης που έκλεψε πριν από λίγες μέρες, για να την κλέψει ξανά.

Το απίστευτο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το cretalive.gr, δείχνει τον ληστή που παριστάνει τον αστυνομικό μέσα στο σπίτι της ηλικιωμένης στη Χερσόνησο στο Ηράκλειο, για να την κλέψει ανενόχλητος για δεύτερη φορά.

Από την πρώτη ληστεία, ο 47χρονος άρπαξε 700 ευρώ αλλά συγγενής της γιαγιάς έβαλε κρυφά κάμερα στο σπίτι της για να καταγράψουν ακόμα μία πιθανή ληστεία.

Στα καρέ που δημοσιεύτηκαν, φαίνεται ο υποτιθέμενος αστυνομικός που φορά πορτοκαλί μπλούζα, να «μαλώνει» την γιαγιά που αφήνει αγνώστους να μπαίνουν μέσα στο σπίτι της.

«Τον βρήκαμε τον κλέφτη!», είπε ο «αστυνομικός» και συνέχισε το ρεσιτάλ του.

«Ένα κ@λ@παιδο από τις Μοίρες είναι».

Τότε ο ληστής βρήκε την ευκαιρία και ζήτησε από τη γιαγιά να του δείξει που κρύβουν τα χρήματά τους για να τραβήξει φωτογραφίες για τη δικογραφία.

Η αθώα γιαγιά τον πιστεύει και τον οδηγεί εκεί που κρύβει το πορτοφόλι της ενώ ταυτόχρονα βρίζει τον υποτιθέμενο ληστή από τις Μοίρες.

Η ίδια λόγω κινητικών προβλημάτων παραμένει καθιστή ενώ ο «αστυνομικός» την ξαφρίζει ανενόχλητος για δεύτερη φορά.

Αφού τελειώνει το «καθήκον» του, φεύγει από το σπίτι και εξαφανίζεται μαζί με τον συνεργό του που τον περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, μιας και λίγο μετά οι πραγματικοί αστυνομικοί της περιοχής του πέρασαν χειροπέδες.

Αποκαλυπτικό βίντεο του Cretalive: Ο επικός διάλογος του κλέφτη ολκής με την γιαγιά

Ο θρασύτατος ληστής κατηγορείται μία ακόμα περίπτωση απάτης στην περιοχή Ανώπολης. Παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν και στην Επισκοπή.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε κατηγορείται ακόμη ένας ως συνεργός του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version