Site icon NewsIT

Ηράκλειο: Το άγνωστο χτύπημα των ληστών του ξενοδοχείου – Τρόμος για 47χρονη γυναίκα!

13.11.2015 | 09:24
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI

Παλιοί γνώριμοι της αστυνομίας αποδείχτηκαν οι δράστες της ληστείας σε σπίτι στην περιοχή του Ηρακλείου. Σύμφωνα με τα στοιχεία...

της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας οι δράστες δεν ήταν άλλοι από τους τρεις άνδρες που στις 12 Ιουνίου επιχείρησαν να ληστέψουν το ξενοδοχείο Creta Maris στη Χερσόνησο και συνελήφθησαν μετά απο ανταλλαγή πυροβολισμών σε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο 29χρονων Ελλήνων και του 33χρονου από την Αρμενία για ληστεία και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων .

Ειδικότερα, οι δύο 29χρονοι με τον 33χρονο, την 07.06.2015 σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν με τη απειλή όπλων, 47χρονη Βρετανή στην αυλή του σπιτιού της και αφού την οδήγησαν μέσα στο σπίτι, αφαίρεσαν χρήματα και τρία κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια διέφυγαν με το αυτοκίνητό της.

Σημειώνεται ότι, οι δύο 29χρονοι και ο 33χρονος συνελήφθησαν την 12.06.2015 κατόπιν οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version