Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τον έπιασαν ένα χρόνο μετά την απόπειρα ληστείας – Τα έβαλε με το λάθος άτομο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγείται ο 60χρονος με το «πλούσιο» ποινικό παρελθόν που συνελήφθη το μεσημέρι

της Τετάρτης, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και για απόπειρα ληστείας που διαπράχθηκε στις 14.10.2014 σε οικία 62χρονου Έλληνα και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, όταν άγνωστο άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στο σπίτι 62χρονου και στην προσπάθεια του να τον ακινητοποιήσει τον χτύπησε στο κεφάλι με λαβή όπλου, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την ενδελεχή και πολύμηνη διενεργηθείσα προανάκριση και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 60χρονος είχε προβεί στην τέλεση της συγκεκριμένης αξιόποινης πράξης με σκοπό τη ληστεία την οποία δεν ολοκλήρωσε λόγω της σθεναρής αντίστασης του παθόντα.

Χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 60χρονου κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 τόξα, 13 βέλη, μηχάνημα πλευρικού δίσκου κοπής, ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικός υπολογιστής, tablet), ποδήλατο, συσκευασίες καλλυντικών. Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε