Δευτέρα, 21 Οκτ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τραγωδία σε διήμερο ξεκούρασης – Νεκρός στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

O 31χρονος βρέθηκε νεκρός στο εξοχικό της οικογένειάς του – Τα στοιχεία και οι πρώτες σκέψεις της αστυνομίας για την υπόθεση που συγκλονίζει…

Σε τραγωδία κατέληξε η βόλτα ενός 31χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο εξοχικο της οικογένειας του στην περιοχή του Κόκκινου Πύργου στο Τυμπάκι. Ο 31χρονος που ζούσε στο Ηράκλειο είχε επισκεφτεί την περιοχή το Σαββατοκύριακο. Ο ίδιος επρόκειτο να γυρίσει στο Ηράκλειο την Κυριακή ωστόσο δεν έδωσε σημεία ζωής με αποτέλεσμα η οικογένεια του να ανησυχήσει. Αμέσως οι δικοί του επικοινώνησαν με το θείο του που διαμένει στην περιοχή ο οποίος μπήκε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στο άψυχο σώμα του 31χρονου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα του υπνοδωματίου του σπιτιού δίπλα απο το μαγκάλι που είχε ανάψει για να ζεσταθεί.

Η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν κλειστή και εφόσον δεν υπάρχουν άλλα ίχνη που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια εικάζεται ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από αναθυμιάσεις. Σαφείς απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του ωστόσο θα δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: cretalive.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε