Site icon NewsIT

Ηράκλειο: Τροχαίο στον ΒΟΑΚ με τραυματισμό 23χρονου οδηγού μηχανής που επιχείρησε προσπέραση αυτοκινήτου

19.08.2024 | 09:49
Ηράκλειο: Τροχαίο στον ΒΟΑΚ με τραυματισμό 23χρονου οδηγού μηχανής που επιχείρησε προσπέραση αυτοκινήτου

Ναύπλιο - Μεγάλη κλάρα ευκάλυπτου αποκόπηκε από το δέντρο και κατά την πτώση της τραυμάτισε λουόμενο στην παραλία της Καραθώνας το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Αυγούστου Σύμφωνα με πληροφορίες η κλάρα αποκόπηκε ξαφνικά και χτύπησε στο κεφάλι τον άτυχο άνδρα που ήταν καθισμένος με την παρέα του στη σκιά του δέντρου. Λουόμενοι και ναυαγοσώστες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. (Βασίλης Παπαδόπουλος-Eurokinissi)

Στο νοσοκομείο ο 23χρονος οδηγός, που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο νεαρός οδηγός δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Το τροχαίο στον ΒΟΑΚ, έστειλε τον 23χρονο οδηγό της μηχανής, τραυματισμένο σε νοσοκομείο. Οι γιατροί στο Βενιζέλειο διαπίστωσαν πως είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Ο νεαρός δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, που θα μπορούσε να περιορίσει την έκταση και την σοβαρότητα των τραυμάτων. Στο πλευρό του βρίσκονται στενοί συγγενείς, που περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών, μέσα στη μέρα.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή που οδηγούσε ο 23χρονος εξετράπη της πορείας της την ώρα που ο νεαρός οδηγός επιχειρούσε να προσπεράσει ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 60χρονη γυναίκα, στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, με κατεύθυνση από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο, λίγο πριν από την έξοδο Γαζίου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η μηχανή του 23χρονου, ο οποίος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, προσέκρουσε στην πίσω αριστερή πλευρά του προπορευόμενου αυτοκινήτου που οδηγούσε η 60χρονη και στη συνέχεια το προστατευτικό διάζωμα του ΒΟΑΚ.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 26χρονο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version