Τοπικά Νέα

Ηράκλειο: “Βουνό” οι πινακίδες κυκλοφορίας στην εφορία – Εκατοντάδες πολίτες τις κατέθεσαν!

Γεμάτος με τσουβάλια από πινακίδες κυκλοφορίας είναι ο πρώτος όροφος της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας στο Ηράκλειο.

Εκατοντάδες πινακίδες βρίσκονται στοιβαγμένες καθώς οι ιδιοκτήτες των οχημάτων στο Ηράκλειο τις κατέθεσαν λόγω οικονομικής στενότητας, όπως μας πληροφορεί το cretapost.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων βλέποντας το χώρο που οι εφορίες αποθηκεύουν τις πινακίδες κυκλοφορίας να έχει γεμίσει ασφυκτικά αποφάσισε να περιορίσει το χρονικό διάστημα που οι πινακίδες κυκλοφορίας θα παραμένουν στοιβαγμένες στα ράφια των Δ.Ο.Υ.

Με εγκύκλιό του τον περασμένο Ιούλιο, ο διοικητής της ΑΑΔΕ δίνει εντολή στις εφορίες να προχωρούν γρηγορότερα στην καταστροφή και ανακύκλωση των πινακίδων κυκλοφορίας των οχημάτων που έχουν κατατεθεί από τους ιδιοκτήτες τους. Έτσι μόλις περάσουν 18 μήνες από την ημερομηνία της κατάθεσης (υποβολή δήλωσης ακινησίας οχήματος) οι πινακίδες θα καταστρέφονται.

Πηγή: cretapost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα